Precum în medicina generală, stomatologia este împărțită în mai multe displicine. Este extrem de important ca pacienții să înțeleagă că, pentru obținerea unei danturi sănătoase și durabile, este necesară colaborarea medicilor stomatologi specializați pe diferite ramuri.

Asemenea medicului de familie care este pregătit să rezolve probleme minore de sănătate, aceeași procedură se aplică și în cabinetul stomatologic.

De exemplu, dacă un pacient se prezintă în cabinetul medicului de familie având simptome ce aparțin unei viroze, medicul va face o consultație, ulterior prescriindu-i o rețetă cu diverse medicamente. În cazul în care pacientul revine cu aceleași simptome, medicul de familie îi va recomanda un medic de specialitate, pentru investigații amănunțite, pentru o diagnosticare mai bună și, de asemenea, pentru un tratament mai eficient.

Aceeași procedură se aplică și în stmatologie: pacientul se prezintă în cabinet pentru o consultație, iar conform afecțiunii de care suferă, medicul stomatolog generalist va fi pregătit să-l îndrume către un medic specialist într-un anumit domeniu.

Pentru că ne dorim să fim cât mai buni, am înțeles, de peste 10 ani, că un singur medic stomatolog nu poate îndeplini toate obiectivele pentru a realiza o dantură impecabilă din punct de vedere functional, dar și estetic. Așadar Prof. Univ. Dr. Horia Barbu a reunit o echipă de medici stomatologi, cadre didactice universitare cu pregătire profesională deosebită, fiecare fiind specializat pe o anumită disciplină a stomatologiei, succesul reabilitării orale complexe fiind garantat.

 

 

Foarte mulți dintre pacienții noștri au apelat la seviciile clinicii Prof. Dr. Barbu pentru inserarea implanturilor dentare. Însă mulți dintre aceștia prezintă afecțiuni ale cavității intraorale, care ar putea periclita rezultatul intervenției de inserare a implanturilor dentare. De aceea, ulterior unei consultații inițiale, se va efectua un plan de tratament special conceput pentru fiecare pacient în parte, în care se vor menționa toate manoperele care trebuiesc efectuate.

Prioritar este rezultatul final. Tratamentul stomatologic, pentru a fi executat corect și pentru a avea un rezultat de succes, necesită timp. Însă noi suntem dispuși să alocăm timpul necesar fiecărui pacient în parte, deoarece scopul nostru este sa ne vedem pacienții cu zâmbetul pe buze de fiecare dată când revin în clinica noastră.

 

 

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.