fbpx

90% dintre pacienţi au teamă de dentist, ca urmare a unor experienţe neplăcute trăite în trecut. Acest lucru îi împiedică să meargă la cabinetul stomatologic, chiar şi pentru o consultaţie.

Noi venim în sprijinul dumneavoastră, vă ajutăm să scăpaţi de temeri şi să vă recăpătaţi zâmbetul şi încrederea în sine.

1. La prima vizită efectuată în Clinica Prof. Dr. Barbu, medicii vor aloca timp, pentru a vă consulta, pentru a vă asculta dorinţele şi temerile privind tratamentul stomatologic. Vă vor răspunde la toate întrebările legate de posibilităţile de tratament, de pregătirea preoperatorie, de intervenţiile posibile în cazul dumneavoastră, de îngrijirea postoperatorie şi durata tratamentului şi vă vor oferi cele mai bune sfaturi şi soluţii, adecvate cazului dumneavoastră.

2. Planul de tratament este discutat în prealabil cu dumneavoastră, fiindu-vă explicat în detaliu:

  • medicul vă prezintă stadiul iniţial cu ajutorul tomografiei şi al camerei intra-orale unde dumneavoastră vă puteţi vedea imaginile radiografice ale osului şi dinţii la dimensiuni mărite.
  • rezultatul final vă este prezentat pe monitor, comunicarea medic-pacient fiind în acest fel mult îmbunătăţită, prin explicarea anumitor detalii, care altfel nu pot fi arătate pacientului.

3. Fiecare caz complex este atent analizat de către o echipă, formată din cadre universitare, specialişti în chirurgia implantară şi implantologie, respectiv protetică şi estetica dentară, care întocmesc planul de tratament, reuşind, astfel, să găsească întotdeauna cele mai bune soluţii pentru dumneavoastră.

4.În Clinica Prof. Dr. Barbu fiecare manoperă este realizată de către un doctor a cărui practică este strict axată pe un singur domeniu, astfel încât specializarea (endodonţie, ortodonţie, chirurgie, implantologie, protetică) şi experienţa lui contribuie la obţinerea celor mai bune rezultate.

5. În cadrul Clinicii Prof. Dr. Barbu, sterilizarea se ridică la standarde mult superioare celor normale, deoarece Prof. univ. dr. Horia Barbu a introdus în medicina dentară tehnici de sterilizare, tehnici de manipulare şi gesticulaţie intraoperatorie, aprofundate pe parcursul multor ani în chirurgia ortopedică, în sălile de operaţie de ortopedie. Este unanim recunoscut faptul că, în chirurgia ortopedică, sterilizarea se face la cele mai înalte standarde şi trebuie să ştii cum să o menţii pe parcursul întregii intervenţii.

  • Pentru liniştea dumneavoastră: în Clinica Prof. Dr. Barbu, în orice moment, orice membru al echipei clinicii sau al familiei acestora poate fi operat în aceleaşi condiţii de sterilizare ca şi dumneavoastră.

Deşi procedura de sterlizare în România nu este atât de strictă, în Clinica Dr. Barbu, instrumentarul este sterilizat în 2 pungi de plastic pentru a preveni orice perforaţie a pungii şi pentru a menţine sterilizarea în condiţii optime, astfel cum cere legislaţia din vestul Europei. Termenele de expirare a sterilizării sunt respectate cu stricteţe, aparatul de sterilizare este înlocuit din 3 în 3 ani, deşi el este încă funcţional. Atât medicii, cât şi asistentele poartă pe parcursul întregii intervenţii mănuşi sterile pe care le schimbă după fiecare pacient, toate mânerele aparatelor, care sunt atinse în timpul intervenţiei, fiind acoperite cu o folie specială.

6. Accesul spre cabinete se face doar cu încălţămintea acoperită cu o folie specială.

7. Toate intervenţiile sunt pregătite temeinic, pacienţilor li se solicită istoricul medical complet, o listă de analize, consult cardiologic, tomografie (care, spre deosebire de o simplă radiografie, arată fiecare detaliu al rădăcinilor şi al osului, cu erori, aproape inexistente), pentru a avea posibilitatea de a analiza toate riscurile. Înaintea şi pe parcursul intervenţiei, pacienţilor li se măsoară tensiunea, pulsul, saturaţia de oxigen, pentru ca medicul să se asigure că totul se desfăşoară în condiţii de maximă siguranţă pentru pacient.

Daca, în urma consultului sau a analizelor, se constată că pacientul are o problemă (cardiologică, ORL, diabet, endocrinologică, neurologică), care ar putea afecta, în cea mai mică măsură, reuşita şi siguranţa intervenţiei, acesta este trimis întâi la medicul specialist (cardiolog, ORL, etc.) pentru a rezolva problema.

Pentru a preîntâmpina durerile şi tumefacţia excesivă (umflarea) în urma intervenţiei, pacienţii noştri urmează un protocol terapeutic, special conceput de Prof. Dr. Horia Barbu, în urma multor ani de studii şi cercetari.

8. Toate intervenţiile se fac cu anestezie locală.

9. În Clinica Prof. Dr. Barbu, folosim tehnici moderne şi aparatură de ultimă generaţie.

de ce Clinica Prof. Dr. Barbu?

Pentru că:

  • avem o specializare extinsă (participare la sute de cursuri de specializare, publicarea a peste 100 de articole în reviste de prestigiu naţionale şi internaţionale, cărţi în edituri naţionale şi internaţionale) în toate domeniile chirurgie implantare şi implantologiei
  • pentru că am iniţiat şi finalizat numeroase cercetări ştiinţifice în implantologie şi adiţiile de os
  • pentru că acordăm atenţia cuvenită fiecarui caz în parte, fiecărui detaliu
  • pentru că lucrăm cu o echipă de specialişti
  • pentru că dispunem de tehnici şi aparatură de ultimă generaţie
  • pentru că sterilizarea noastră este impecabilă
  • pentru că fiecare pacient este important.

Intervenţiile noastre au o rată de succes de peste 98%.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.