Mă numesc Gloria-Carolina Mozes și am absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității “Titu Maiorescu” din București, în vara anului 2017.

De mic copil mi-am petrecut vacanțele de vară în clinicile unde profesau părinții mei. Acolo am descoperit medicina, având-o exemplu pe mama mea, care m-a făcut să iubesc această meserie.

În 2016, studentă fiind, mi-am început activitatea ca practicant în Clinica Prof. Dr. Barbu, urmând ca dupa absolvirea facultății să mi se ofere postul mult dorit.

Chiar dacă drumul parcurs până în momentul de față nu a fost unul ușor, pasiunea pentru această meserie mă ajută să aduc pacienților zâmbetul pe buze.

Dorința de a mă perfecționa mi-a condus pașii către aprofundarea cunoștințelor, astfel experiența mea alături de medicii specialiști de excepție din Israel, împreună cu participarea la numeroase cursuri și congrese de specialitate din România, m-au ajutat să evoluez considerabil.

Însă cel ce mi-a fost alături încă de la început și a crezut în potențialul pe care îl am, este mentorul meu, Prof. Univ. Dr. Horia Barbu, căruia îi sunt profund recunoscătoare. M-a ajutat să înțeleg cât de importantă este empatia față de pacienți, răbdarea, meticulozitatea și cum pot deveni o profesionistă. Treptat, m-a ajutat să-mi clădesc activitatea profesională, precum o piramidă, iar informațiile ce stau la baza acesteia să mă călăuzească pe viitor.

Sunt fericită că am ocazia să fac parte dintr-o echipă de profesioniști, dar mai ales de prieteni!

nis_7939
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.