Mă numesc Gloria-Carolina Mozes și am absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității “Titu Maiorescu” din București, în vara anului 2017.

De mic copil mi-am petrecut vacanțele de vară în clinicile unde profesau părinții mei. Acolo am descoperit medicina. Având-o exemplu pe mama mea, care m-a făcut să iubesc această meserie.

În 2016, studentă fiind, mi-am început activitatea ca practicant în Clinica Dr. Barbu, urmând ca dupa absolvirea facultății să mi se ofere postul mult dorit.

Chiar dacă drumul parcurs până în momentul de față nu a fost unul ușor, pasiunea pentru această meserie mă ajută să aduc pacienților zâmbetul pe buze.

Dorința de a mă perfecționa mi-a condus pașii către aprofundarea cunoștințelor, astfel experiența mea alături de medicii specialiști de excepție din Israel, împreună cu participarea la numeroase cursuri și congrese de specialitate din România, m-au ajutat să evoluez considerabil.

Însă cel ce mi-a fost alături încă de la început și a crezut în potențialul pe care îl am, este mentorul meu, Prof. Univ. Dr. Horia Barbu, căruia îi sunt profund recunoscătoare. M-a ajutat să înțeleg cât de importantă este empatia față de pacienți, răbdarea, meticulozitatea și cum pot deveni o profesionistă. Treptat, m-a ajutat să-mi clădesc activitatea profesională, precum o piramidă, iar informațiile ce stau la baza acesteia să mă călăuzească pe viitor.

Sunt fericită că am ocazia să fac parte dintr-o echipă de profesioniști, dar mai ales de prieteni!

nis_7939
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.