fbpx

Sunt proaspăt absolventă a Facultăţii de Medicină Dentară, din cadrul Univ. Carol Davila din Bucureşti. Mi-am început activitatea ca practicant din 2012 în clinici dentare private din Bucureşti, unde mi-am dezvoltat abilităţile ca medic dentist, interacţionând direct cu o cazuistică diversă.

Înclinarea cӑtre artӑ m-a ajutat să-mi aleg cu uşurinţă ramura medicinii dentare în care doresc sӑ mӑ perfecţionez, respectiv estetica şi protetica dentarӑ, domenii în care ştiinţa se uneşte cu viziunea şi creativitatea.

În aprilie 2014 am fost premiată de catre statul german cu Bursa DAAD (German Academic Exchange Service), selecţia candidaţilor bazându-se pe analiza tuturor performanţelor ştiinţifice universitare. Am fost unicul candidat selectat din România, din domeniul medical, care a obţinut bursa DAAD în vederea aprofundării cunoştintelor la Univ. FH Aachen University of Applied Science din Germania. În urma participării la curs, am fost singura dintre candidaţi, care a obţinut la examen punctajul maxim, respectiv nota 1,0.

Din dorinţa de perfecţionare și de a lucra la standarde internaționale, am participat activ şi am făcut parte din echipele de organizare ale unor evenimente de specialitate, precum:

  • Congresul “Clasic şi modern în medicină dentară” sau întrunirea anuală a membrilor IADS din Ohrid, Macedonia, 2010.
  • “Congresul IADS” (International Association of Dental Students) din Bucureşti, 2012.
  • Cea de-a XV-a ediţie a “Congresului Internaţional de Medicină Dentară” pentru Studenţi şi Tineri Medici Dentişti, 2014.
  • În prezent particip la numeroase cursuri „one to one” în domeniul proteticii şi al chirurgiei dento-alveolare, susţinute de Prof. Univ. Dr. Horia Barbu si Conf. Univ. Dr. Dan Pătroi.
Dr Stefania Iancu
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.