Dr. Diana Ionescu

Medic Specialist Parodontologie

Echipa


Sunt extrem de pasionată de meseria pe care mi-am ales-o și mai ales de parodontologie.

Am absolvit Facultatea de Medicină Dentară în cadrul Universității de Medicină si Farmacie „Carol Davila”, iar apoi am continuat cu rezidențiatul in cadrul Universității „Titu Maiorescu”, specializarea Parodontologie. În timpul facultății am facut practică în mai multe clinici private din București, iar in primul an de rezidențiat am început activitatea în Clinica Prof. Dr. Barbu. În această clinică am întalnit mai mult decât o echipă de medici profesionisti, aici suntem o familie, în cadrul careia continui să mă dezvolt și să învăț.

Sunt extrem de pasionată de meseria pe care mi-am ales-o și mai ales de parodontologie. Este o ramură în continuă dezvoltare care studiază structurile de susținere ale dinților, precum și bolile și afecțiunile de care acestea sunt afectate.


Este esentială diagnosticarea precoce a bolii parodontale si tratarea ei.


Un bun tratament parodontal poate prelungi durata de viață a dinților pe arcadă, remite inflamația gingivală, sângerările din timpul periajului dentar și influențează în mod vizibil starea de sănatate a pacientului și relațiile sociale ale acestuia.

Cel mai mult mă motivează gândul că pot contribui la îmbunătățirea vieții pacienților mei și deasemenea rezultatele pe care le obțin în urma tratamentelor.

În prezent merg la mai multe cursuri de specializare, întrucât consider că un medic trebuie să se perfecționeze constant și să fie la curent cu cele mai noi tehnici și descoperiri din domeniul medical.