Dr. Sorina Pojar

Medic dentist

Echipa


De peste un an fac parte din cea mai minunata echipă! Aici am reușit într-adevăr să pot să pun în aplicare tot ceea ce am acumulat de-a lungul anilor, dar am și ocazia de a mă perfecționa în mod constant.

Am ales stomatologia din dorința de a făuri zâmbete.

Recunosc că drumul parcurs nu a fost deloc ușor, însă satisfacția pe care o primești în momentul în care pacienții radiază de fericire, este enormă.

Fiind la început de drum, pașii m-au condus către îmbrățișarea unei vocații în domeniul stomatologiei, așadar am ales să mă înscriu la Colegiul de Profilaxie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, în anul 2003.

În anul 2004 am început activitatea ca asistent medical în cadrul centrului stomatologic Nervadent – Cluj Napoca. Ulterior, contactul cu oamenii, zâmbetele pe care ni le lăsau suvenir, au provocat în inima mea o mare revelație. Am decis să urmez cursurile Facultății de Medicină Dentară, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, începând cu anul 2005.

Concomitent, am reușit să îmbin participarea la cursurile de la facultate ( medicină + colegiul de profilaxie) cu jobul pe care îl aveam la Nervadent. În felul acesta am putut să-mi aprofundez cunoștințele in domeniul medicinei dentare.

În anul 2006 am obținut diploma în asistență dentară de profilaxie, urmând ca în anul 2011 să mă licențiez în stomatologie generală. Totodată, în anul 2011 am început să lucrez ca medic stomatolog la centrul stomatologic Nervadent, din Cluj Napoca.

Deoarece îmi doream să mă autodepășesc, să-mi împartășesc experiența și cunoștințele acumulate, să pot să ajut cât mai mulți pacienți, am început să colaborez, din anul 2013, și cu Dentcomplet, o altă clinică stomatologică de elită din Cluj, însă nu am încetat activitatea la Nervadent.

Datorită oportunităților pe care le-aș fi putut avea, am decis să-mi schimb domiciliul, așadar, am venit în București. Prof. Dr. Horia Barbu este un nume sonor în comunitatea universitară medicală dentară. Am citit și auzit multe publicații ale dânsului, însă nu avusesem niciodată ocazia să îl cunosc personal. Încântată, am decis să mă prezint la un interviu la Clinica Dr. Barbu.

Din dorința de a-mi aprofunda și de a-mi desăvârși cunoștințele în acest domeniu, am participat la mai multe cursuri, printre care:

  • 1. “Congresul Internațional de Medicină Dentară pentru Studenți și Tineri Dentiști“ – mai 2010, Cluj-Napoca
  • 2. “Noutăți în implantologia orală“– aprile 2012, Sibiu
  • 3. “Tehnici de tratament și noi materiale dentare în vederea obținerii unor rezultate de succes“ – iunie 2012, Sibiu
  • 4. “The 4th Transilvania International Congress of Dentistry“ – octombrie 2013, Cluj-Napoca
  • 5. “Conferința Internațională de Estetică Dentară“ – mai 2014, București
  • 6. “The 5th Transilvania International Congress of Dentistry Edition“ – octombrie 2014
  • 7. “1st bredent group days South – East Europe – 3rd SKY fast & fixed Forum Romania“ – noiembrie 2015, București
  • 8. “Interferențe multidisciplinare în medicină dentară. Atingerea obiectivelor de sănătate și estetică a tratamentului stomatologic, printr-o evaluare corectă și utilizarea unor tehnici fiabile de succes“ – noiembrie 2015, București
  • 9. “Endodontologie – Praxis und Wissenschaft“ – martie 2018, București
  • 10. “Tehnica “Wax-Up“ – Element Cheie în Obținerea Ocluziei Funcționale“- aprilie 2018, București