fbpx

INVISALIGN

 

Principalul motiv pentru care #Invisalign este cel mai popular tratament ortodontic pentru adulți este aspectul discret al aliniatorilor. Aparatele dentare tradiționale sunt foarte evidente și asta îi poate face pe unii pacienți să își piardă încrederea de sine, să zâmbească mai rar și să fie mai rezervați.

Invisalign oferă o soluție extrem de discretă și la fel de eficientă pentru a vă ajuta să vă transformați zâmbetul, fără a vă afecta viața socială sau stima de sine.

 

De ce să alegi aparatul INVISALIGN ?

🔹 este eficient și rapid (tratamentul poate dura și doar 8 luni);

🔹 este confortabil, transparent şi detaşabil;

🔹 alignerele sunt 100% personalizate, ceea ce oferă un confort sporit și nu afectează deloc gingiile;

🔹 este cel mai avansat aparat dentar invizibil din lume.

🔹 la baza acestui aparat stau 20 de ani de cercetare, mai mult de 900 de patente, cea mai amplă operațiune de printare 3D din lume și date clinice în urma tratării a peste 6 milioane de oameni.

🔹 aparatul trebuie purtat 22 de ore din 24, fără a afecta deloc eficiența tratamentului

🔹 nu va trebui sa ai o dieta alimentară speciala sau să iți faci griji in privința resturilor alimentare, deoarece aparatul este detașabil

🔹 vizitele in cabinetul stomatologic se diminuează (reprezentând un avantaj în această perioadă), deoarece gutierele le poți schimba chiar tu.

 

Procesul de tratament

Intr-o primă consultație ți se vor oferi toate informațiile necesare despre aparatul INVISALIGN.

Înainte de crearea unui plan de tratament, medicul specialist ortodont Dr. Sorana Barbu Tecuceanu iți va lua o amprentă dentară cu ajutorul scanerului intraoral. Amprentă ce va fi transmisă către Invisalign pentru a dezvolta un plan de tratament detaliat.

Planul de tratament virtual 3D iți oferă posibilitatea să vizualizezi seria de deplasări prin care se preconizează că vor trece dinții tăi de-a lungul tratamentului, astfel încat să poți vedea cum vor arăta, după toate probabilitațile, dinții tăi la finalul tratamentului cu Invisalign, înainte chiar de a începe.

Când vei începe tratamentul cu Invisalign, vei purta fiecare set de aliniatori personalizaţi în etape de două săptămâni. Pe măsură ce folosești rând pe rând aliniatorii din serie, dinţii tăi vor începe să migreze, puţin câte puţin, deplasându-se treptat spre poziţia finală proiectată.

 

În tot acest timp, vei avea parte de controale ocazionale în cabinetul stomatologic pentru a  monitoriza evoluţia şi pentru a se asigura medical specialist că te simţiţi confortabil cu acest tratament.

 

Durata unui tratament variază de la o persoană la alta, în funcţie de complexitatea fiecărei probleme legate de îndreptarea dinţilor. Acest aspect il vei discuta cu medicul specialist Dr. Sorana Barbu Tecuceanu în cadrul consultației.

 

 

FOARTE IMPORTANT!!!

In Clinica Prof. Dr. Barbu tratamentul este creat si coordonat de către un medic specialist ortodont – Dr. Sorana Barbu Tecuceanu

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.