Dragi pacienți,

Ne-au lipsit zâmbetele dumneavoastră și abia așteptăm să ne revedem în ACELEAȘI condiții perfecte de siguranță și igienă!
Vă anunțăm că, ne vom relua activitatea începând cu data de 18.05.2020 și vom funcționa după program normal.
Condițiile, planurile de tratament, manoperele și termenii financiari NU SE MODIFICĂ.
Costul suplimentar al echipamentelor pentru prevenție împotriva COVID-19 este suportat de către Clinica Prof Dr. Barbu.

Cum decurge prima vizita post stare de urgență în Clinica Prof. Dr. Barbu

 

CONSIDERENTE GENERALE:

Respectăm aceleași protocoale de sterilizare și gesticulație intra-și post-operatorie extrem de stricte, ce se utilizează în sălile de operații chirurgie ortopedie, pe care le aveam implementate și înainte de pandemie.

Bineînțeles că ne-am adoptat în plus normele de prevenție necesare situației actuale și am suplimentat echipamentul de protecție pentru siguranța pacienților și a personalului medical.

Fiecare membru al echipei noastre va fi dotat cu echipament special de protecție: halat, mască, ochelari de protecție, mănuși și încălțăminte specială.

Echipa noastră a fost instruită în mod special asupra normelor și măsurilor de siguranță și protecție împotriva COVID-19, astfel încât, vă rugăm să le ascultați sfaturile și să le urmați recomandările pe tot parcursul vizitei în cadrul clinicii.

PROGRAMARE:

Prima etapa pentru combaterea și răspândirea COVID-19 este triajul telefonic.

Programare se va efectua prin apel telefonic.

În timpul convorbirii telefonice, personalul din recepție vă va adresa un set de întrebări referitoare la starea de sănătate și posibile simptome.

Vă rugăm să cooperați cu personalul nostru și să le aduceți la cunoștință, cu sinceritate, toate informațiile care vă sunt solicitate.

Dacă ulterior stabilirii programării vă confruntați cu simptome asociate virusului COVID 19 (febră, durere în gât, tuse, pierderea mirosului), vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a anula programarea.

Cu 24 de ore înainte de programare, veți fi contactați, din nou, pentru a confirma programarea și condițiile de sănătate în care vă aflați.

Ținând cont de faptul că între vizita fiecărui pacient va exista o pauză de 30 de minute necesară dezinfectării suprafețelor, pornirii lămpii UV și aerisiri cabinetului, ne rezervăm dreptul de a modifica ora programării. Orice schimbare survenită în program vă va fi adusă la cunoștință în timp util.

Pentru siguranța tuturor, anumite intervenții vor fi condiționate de un anumit interval orar, după cum urmează: pacienții în vârstă de peste 65 de ani și pacienții cu diverse afecțiuni medicale vor fi programați numai în prima parte a zilei.

VIZITA ÎN CLINICĂ

1. La sosirea în clinică, vă rugăm să plasați ambele picioare în soluția cu clor disponibilă la intrare.
2. Folosiți dispozitivul de la intrare pentru a vă acoperi încălțămintea.
3.Personalul clinicii vă va lua temperatura și o va consemna într-un tabel, iar dvs îl veți semna, alături de chestionarul COVID-19. Dacă temperatura depășește 37,2 grade, nu veți putea intra în cabinet.
4. Înainte de a fi îndrumați către medicul la care aveți programare, vă rugăm să vă spălați și dezinfectați pe mâini.
5. La intrarea în recepție veți pune masca de protecție pe față; în cazul în care ați utilizat masca în exteriorul clinicii, aceasta va fi înlocuită cu una nouă.
6.După finalizarea tratamentului, o sa fiți condus către recepție, unde o să achitați manoperele efectuate, pe cât posibil, folosind cardul. În cazul în care alegeți să achitați cash, persoana care va încasa plata își va schimba mănușile la sfârșitul operațiunii.
7.La ieșirea din clinică, după eliminarea botoșilor, vă veți dezinfecta pe mâini.

 

Pentru orice alte detalii, informații și completări, puteți să ne contactați la numărul de telefon: 021 9155

Vă mulțumim pentru răbdare, înțelegere și cooperare. Suntem siguri că vom reuși să ne asigurăm că trecem cu bine peste această perioadă, împreună. Nu uitați să vă păstrați zâmbetul îngrijit și optimismul la cote maxime!

Cu grijă,
Echipa Clinica Prof. Dr. Barbu

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.