ALBIRE DENTARA

SERVICII

Stomatologie Generala

1. Ce este albirea dentară?

Albirea dentară este o procedură rapidă în urma căreia dinții devin mai albi cu până la 3-4 nuanțe, prin eliminatarea peteleor/ colorațiilor acumulate de-a lungul timpului pe suprafața dinților.

Albirea dentară profesională este cea mai simplă și sigură metodă de a obține un zâmbet strălucitor.

O curăţare profesională a dinţilor nu este suficientă pentru menţinerea culorii naturale a acestora, un adjuvant pentru obţinerea unor rezultate estetice superioare este albirea dentară.

Albirea dentară profesională este realizată numai în cabinetul stomatologic, sub supravegherea medicului stomatolog şi numai în anumite circumstanţe, după o consultaţie efectuată în cabinet, de către un medic specialist.

Albire dentară cu Lampa ZOOM! – o metodă dentară revoluţionară, ideală pentru pacienţii care vor rezultate imediate!

2. Ce tehnologie de albire folosim?

În cadrul clinicii Dr. Barbu este utilizat sistemul de albire ZOOM!, o metodă dentară revoluţionară, ideală pentru pacienţii care vor rezultate imediate. Procedura de albire ZOOM! este simplă şi nedureroasă, începe cu o scurtă pregătire pentru a izola buzele şi gingiile, apoi se aplică gelul profesional ZOOM! care este activat de o lampă special concepută. Ingredientul activ folosit în sistemul de albire ZOOM! este peroxidul de oxigen, care, pe măsură ce este descompus intră în smalț și dentină, curățând petele și albind suprafața dintelui, fără a-i afecta structura. Tratamentul de albire este finalizat și completat de un tratament de fluorizare.

3. BENEFICII ALBIRE PROFESIONALĂ CU LAMPA ZOOM

  • » Rezultate rapide
  • » Efect vizibil instant
  • » Nu are efecte adverse
  • » Nu produce disconfort
  • » Nu afectează gingiile sau suprafața dinților
  • » Tratamentul de albire profesioanlă nr 1 în SUA
Stilul de viaţă, procesul de îmbătrânire şi alţi diverşi factori pot întuneca şi păta culoarea dinţilor dumneavoastră. Multe dintre lucrurile pe care le facem în mod regulat, precum consumul de cafea, ceai, cola, vin roşu sau fumatul pot contribui la pătarea dinţilor.
Tratamentele de albire profesionale sunt eficiente și rapide, rezultatele fiind vizibile imediat și fără a produce efecte secundare nedorite.
Datorită tehnologiei de lumină LED care accelerează procesul de albire, durata tratamentului este de aproximativ 45 de minute.
În cazul tratamentului efectuat cu lampa ZOOM, este necesară o singură vizită la cabinet.
De obicei dinţii devin cu 3 până la 4 nuanţe mai albi după prima ședință.
Efectele se pot menține până la 2-3 ani, fiind condiționate de stilul de viață al pacientului. Obiceiurile nesănătoase precum fumatul și consumul de băuturi și alimente colorate pot duce la schimbarea mai rapidă a nuanței dinților.
Albirea dentară profesională nu afectează smalțul dentar datorită concentrației reduse de peroxid care este folosită în cabinetele stomatologice.
Majoritatea pacienţilor vor simţi o sensibilizare a dinţilor în timpul sau după tratament, sau un disconfort la nivelul gingiilor, dureri de gât sau pete albe pe linia gingiilor, însă aceste simptome sunt de obicei temporare şi dispar în decurs de câteva zile.

În cazul în care suferiţi de afecțiuni care afectează dintele din interior sau hematologice sau dacă nu ați finalizat tratamentele dentare în curs, nu este indicat să apelați la un tratament de albire dentară.

De asemenea, nu se recomandă albirea profesională:

  • » persoanelor cu dinți sau gingii sensibile
  • » persoanelor care au smalțul erodar, carii sau retracție gingivală
  • » femeilor însărcinate sau care alăptează
  • » persoanelor care nu au împlinit încă vârsta de 16/18 ani
  • » persoanelor care sunt alergice la peroxid
  • » persoanelor care au coroane dentare

Procedura de albire dentară nu schimbă culoarea coroanelor dentare, a faţetelor sau a plombelor de compozit, prinurmare s-ar putea să fiţi nevoiţi să le schimbaţi pentru a se potrivi cu dinţii albiţi în urma procedurii.

  • » efectuarea periajului regulat, de două ori pe zi, însoțit de folosirea aței dentare și apei de gură
  • » evitarea fumatului pe o perioadă de minim 24 de ore
  • » evitarea pe o perioadă de 24-48 de ore a alimentelor sau băuturilor ce pot influența culoarea dinților precum cafea, ceai, sucurile carbogazoase, vinul, fructele roșii etc.